Je huis voorzien van de mooiste creaties kan heel simpel met hout van CanDo. Laat je inspireren door de mogelijkheden op het gebied van werkbladen, radiatorombouw, meubelpanelen en laat je fantasie de vrije loop. Door zelf jouw ideale ontwerp te maken, creëer je de mooiste houten meubels en maak jij van je huis een zelf vormgegeven geheel.

Zo gezaagd, zo gedaan

Laat het hout direct op maat maken door het eenvoudig online te bestellen. Kies de materiaalsoort waar jij mee aan de slag gaat en maak je keuze uit:

  • MDF
  • Underlayment
  • Multiplex
  • Betonplex
  • Timmerpaneel
  • OSB

Zorg dat je de juiste maten weet en laat dit door een ander controleren om zeker te weten dat de afmetingen kloppen. Nu je de bestelling hebt geplaatst, kun jij alvast voorbereidingen treffen. Zelf aan de slag met hout op maat van CanDo kom je zo steeds een stapje dichterbij jouw eigen project. Klinkt een beetje afgezaagd, maar hout op maat is wel wat je zoekt, als je zelf gaat klussen.

Online tool gebruiken

Het materiaalsoort en de vorm van jouw creatie kun je met een online tool eenvoudig invoeren. Als je daarna alle stappen doorloopt, is de bestelling van jouw CanDo hout op maat snel gerealiseerd. Wat je ogen zien, kunnen je handen maken. Bekijk instructievideo’s voordat je begint met het samenstellen van jouw meubel of werkblad. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en kun je vol zelfvertrouwen aan de slag met het maken van jouw eigen object.

Tips en advies

Om er zeker van te zijn dat je de juiste hoeveelheid bestelt, kun je gebruikmaken van diverse hulpmiddelen, zoals:

  • Calculators
  • Brochures
  • Instructiefilmpjes


Het juiste voorwerk scheelt jou een hoop ellende achteraf. Niets frustrerender dan zelf aan de slag willen gaan met hout op maat van CanDo en dan tot de ontdekking komen dat je de verkeerde bestelling hebt doorgegeven. Dat snijdt geen hout toch?

Hulptroepen inschakelen

Hoe fijn het ook is om zelf aan de slag te gaan met hout op maat van CanDo, sommige werkzaamheden vragen om speciale kennis. Het afhangen van een deur is in veel gevallen zo’n klus. Neemt niet weg dat jij het aflakken van je deur gewoon zelf kunt doen met behulp van een online stappenplan. You CanDo it yourself.

Conclusie

Maak van jouw project in huis een succes door zelf aan de slag te gaan met hout op maat van CanDo. Zo maak je van jouw radiatorombouw of wandpaneel een echte blikvanger.

Bron: Atmyhome.nl