Ben je op zoek naar een mooie vloer voor een zachte prijs, maar je hebt liever geen vloerbedekking? Dan kun je het beste kiezen voor laminaat. Deze keuze is erg bepalend voor hoe goedkoop de vloer gaat worden. Een houten vloer kan best duur zijn, dan komt PVC en laminaat is in de meeste gevallen het goedkoopst. In deze blog bespreken we wat op dit moment populaire laminaat vloeren zijn en hoe ook jij opvalt met jouw keuze in vloer.

 

Patronen en kleuren

Waar laminaat in het verleden vooral bekend stond als goedkope vloer die je bij de bouwmarkt haalde en altijd rechttoe rechtaan was, is dit allang niet meer zo. Laminaat is doorontwikkeld en is een vloer van echte kwaliteit geworden. Deze vloeren zijn krasbestendiger en dus ideaal met huisdieren of kinderen. Daarnaast is de keuze in het soort laminaatvloer flink uitgebreid. De laminaatvloeren van nu zijn verkrijgbaar in visgraat patroon, walvisgraat patroon, rechte planken en nog veel meer. Naast de patronen is er ook een enorm scala aan kleuren beschikbaar. En juist bij de kleuren zien wij een leuke ontwikkeling.

 

Zwart laminaat

Zwart laminaat is enorm aan terrein aan het winnen. Een zwarte laminaatvloer, bijvoorbeeld in het visgraat patroon, kan namelijk een enorm warme en luxe uitstraling realiseren in een woning of op kantoor. Niet zo gek dus dat steeds meer mensen hiervoor kiezen! Je kunt hierbij zelfs nog kiezen of je voor écht diepzwart gaat of voor een tint zwart zoals bijvoorbeeld mokka.

 

Wit laminaat

Doe jij liever niet wat de rest van Nederland doet? Dan zien wij ook nog een ontwikkeling ontstaan op het gebied van wit laminaat. Een mooie lichte woning en een vloer die dit extra versterkt? Dan is wit laminaat hetgeen wat jij zoekt. Wees er echter snel bij, want ook deze vloeren winnen snel aan populariteit.

 

Koop altijd bij een specialist

Wil jij een nieuwe vloer gaan aanschaffen en ben je nog aan het zoeken waar je dit het beste kunt doen? Dan adviseren wij jou om dit altijd bij een specialist op het gebied van vloeren te doen. Ga bijvoorbeeld eens kijken bij Solza.nl. Solza.nl is een échte specialist op het gebied van onder andere visgraat, walvisgraat en Hongaarse punt vloeren en beschikt naar een showroom midden in de Randstad ook over een super gebruiksvriendelijke webshop. Heb jij vragen? Dan stel je deze gewoon aan één van de vele specialisten. Wel zo fijn!