Het nieuwe jaar is aangebroken, tijd voor zelfontwikkeling en nieuwe voornemens! Het is altijd fijn om het nieuwe jaar te starten met een schone lei. Even tijd voor jezelf met de nieuwe lijn selfcare producten van Sissy-Boy. Zodat jij zorgeloos met een frisse start het nieuwe jaar kan beginnen!

Creëer overzicht

Hoe fijn is het om in één oogopslag een weekoverzicht te kunnen zien? Zo weet jij precies welke afspraken je per week hebt en wat je zeker niet moet vergeten. Met een agenda of planner creëer jij een wekelijks overzicht. Per dag is er genoeg ruimte om afspraken op te schrijven en je kan gemakkelijk taken opschrijven, in de daarvoor bestemde blokjes. De taken zijn in te delen naar eerste en tweede prioriteit. Daarnaast is er ruimte om het menu van de dag in te vullen. Naast het weekoverzicht heeft de agenda ook genoeg ruimte voor creativiteit. Er is genoeg schrijfruimte en zelfs ruimte voor intenties voor de volgende maand!

Ga in gesprek met jezelf

Met de check-in-cards van Sissy-Boy sta je stil bij de dingen die in het dagelijks leven als vanzelfsprekend worden ervaren, maar die dat eigenlijk niet zijn. Het is goed om hier af en toe bij stil te staan en te reflecteren op jezelf. Er zitten 45 kaarten in het doosje die leiden naar de directe ervaring in jezelf. De kaarten zijn opgedeeld in verschillende categorieën, zoals keuzestress, loslaten, angst en dankbaarheid.

Nieuwe verbindingen

Verdiep jezelf in bestaande relaties en ga nieuwe verbindingen aan met de Let’s Get Closer kaarten van Sissy-Boy. De kaarten zijn onderverdeeld in drie niveaus van nabijheid: close, closer en closest. Met de kaarten kan je elkaar beter leren kennen en jezelf verdiepen in de relatie met iemand of juist een relatie aangaan met iemand die je nog niet kent. Het is interessant om erachter te komen hoe goed je elkaar kent of om juist iemand echt te leren kennen.