Tegenwoordig gaan steeds meer jongeren met vrienden op vakantie. Ze kiezen bijvoorbeeld voor bekende plekken als Ibiza, Kos, Mallorca, etc. Dit zijn vaak standaard vakanties die je ook kunt boeken met een vakantiegroep dat alles voor je geregeld wordt. Maar je kunt ook zelf een twist aan een vakantie geven. Een aantal van dit soort voorbeeld geven wij je in dit artikel.

 

Ga dingen doen je je normaal nooit zou doen

Een vakantie waarbij je bijna iedere dag op het strand ligt en ‘s avonds uitgaat kan op een gegeven moment saai worden. Kies er dan voor om twee dagen in te plannen voor dingen die je normaal nooit zou doen. Kies bijvoorbeeld voor skydiven, paragliden of duiken. Zo geef je je vakantie een leuke twist en zal je deze vakantie nooit vergeten.

 

Kies eens een andere locatie

Hoe je je vakantie ook leuker kunt maken is door een andere locatie dan normaal te kiezen. Kies eens voor een plek die minder bekend is onder de jongeren maar nog steeds wel hartstikke leuk. Rome is daar een goed voorbeeld van. Het is een prachtige stad met een van de rijkste geschiedenis in Europa met het Colosseum, Forum Romanum en Pantheon. Natuurlijk kun je in Rome ook gezellig uitgaan, maar vooral heerlijke pizza’s en pasta eten.

 

Niet weten waar je heen gaat

Om een vakantie al helemaal leuk te maken is ervoor kiezen dat bijvoorbeeld twee mensen de hele vakantie organiseren en dat de rest niet weet waar ze heen gaan. Zo is elke bestemming een verrassing voor de rest. Ook kun je er voor kiezen om een dobbelsteen te gooien waarbij elk aantal ogen een bestemming is. Je kiest dan voor de eerste de beste vlucht die gaat met de goedkoopste tickets en je ziet wel wat er te doen is op locatie.

Ga je op vakantie met het vliegtuig en heb je vervoer nodig? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een taxi. Een bedrijf dat jou en je vrienden naar een vliegveld kan brengen is Taxi Breda 076.