Het leuk inpakken van een cadeautje, is natuurlijk extra leuk. Naast dat het leuk is voor wie het cadeau krijg, kan het ook zijn dat jij het versieren zelf leuk vind. Voor het versieren en inpakken van een cadeautje heb je natuurlijk spullen nodig. Zonder de juiste spullen kan het niet ingepakt worden. Heb jij nog inpakspullen of versiering nodig? bij Leukgegeven.nl kan jij voor allerlei soorten versieringen en inpakspullen terecht. 

Speciaal cadeaupapier

Het inpakken van een cadeau is het leukste als het ingepakt is met leuk inpakpapier. Is je cadeau rond dan is het minder makkelijk in te pakken, dan een cadeau met rechte hoeken. Heb je een rond cadeau, pak dan een vierkante doos waar het cadeau in kan. Zo is het voor jou alleen maar makkelijker om het in te pakken. Met een aantal kleine details maak je het cadeau af of wat persoonlijker. Zijn de cadeautjes voor een bepaald thema, zoals sinterklaas of kerst dan is het leukste om het in te pakken met speciaal inpakpapier voor de feestdagen. Of met valentijns inpakpapier met hartjes erop. Er zijn een hoop opties met soorten inpakpapier. Het lijkt misschien saai en simpel, maar karton-achtig inpakpapier kan heel leuk zijn. Op dit papier zou je eventueel zelf een persoonlijk berichtje kunnen schrijven of het versieren met stickers. 

Versieringen voor op of om je cadeau

Om jouw cadeau net wat leuker en creatiever te maken dan alleen met inpakpapier, kun je lintjes of touwtjes eraan toevoegen. Het aanschaffen van deze accessoires kost niet veel en het geeft een leuke toevoeging. Met het lint of touw kan je een strik maken. Zo ziet het cadeau er feestelijk uit. Vind je dit nog aan de saaie kant, dan zou je tussen het touw of lint nog een bloemetje kunnen doen of een kaartje. Met stickers kan je het cadeau ook versieren, maar dat kan ook met washitape. Deze tape kan je gebruiken als plakband. Het plakken van een streep rondom het cadeau kan ook. Het maken van figuurtjes in washitape is zeer gemakkelijk, zo kan je een hartje knippen en opplakken. Op die manier kun je met een simpele sticker een cadeau alweer net iets extra’s geven.

Cadeaudoosje of zakjes

Wil je het jezelf nog makkelijker maken, denk dan aan cadeaudoosjes of cadeauzakjes. Je komt heel makkelijk aan zulke soorten doosjes of zakjes. Bij kleinere cadeautjes is een zakje of doos een goede en leuke oplossing.