Het hebben van mooie planten in je huis of kantoor betekent veel meer dan alleen versiering van jouw werkomgeving. Interieurbeplanting zorgt voor de ideale werk-. leef- en herstelomgeving. Wil je echt mooie en kwalitatieve interieurplanten dan raden we je aan om groene kamerplanten te kopen bij Kwekerij de Groot. Wij brengen je graag op de hoogte van de nieuwste interieur planten trends.

Interieurbeplantingafscheiding

Interieurbeplanting is zeer geschikt om een scheiding aan te brengen tussen een loopgebied, leestafel, zitplek, vergadertafel of werkplek. Interieurbeplanting biedt ook de nodige privacy zonder dat er massieve wanden en dergelijke nodig zijn. De scheiding kan bestaan uit een lijn of speels opgestelde roomdividers, doorlopende plantenbakken of een combinatie hiervan. In het kantoor waarderen mensen ook enige privacy. Interieurbeplanting is de ideale manier om een afscheiding te creëren en een open ruimte te behouden. Tegelijkertijd zorgt de plant voor een levendig en sfeervol interieur.

Plantenwand of moswand ook erg stijlvol

Een mos- en plantenwand is prachtige natuurlijke wandbekleding, ze brengen het buitengevoel naar binnen! De moswanden worden vaak ingezet om het geluid te dempen, 80% van het geluid dat de moswand bereikt wordt geabsorbeerd en verdwijnt dus eigenlijk in de moswand. Door het groen in het gebouw met een planten- of moswand werkt het stressverlagend en verbetert het je concentratievermogen, luchtkwaliteit en het is een duurzaam statement.

Verschillende stijlen

Wanneer je je huis of kantoor inricht, kun je voor verschillende stijlen kiezen die op dit moment echt trendy zijn. Bij die verschillende stijlen horen ook verschillende planten. Wanneer je kiest voor een natuurlijke sfeer kun je kiezen voor de bohemian stijl. Dit is ook een hippe trend van 2022. Bij de bohemian stijl maak je gebruik van bohemian bloempotten, tropische planten, rieten manden, rotan pottenen lichte, natuurlijke producten. Je kunt ook kiezen voor een industriële stijl, deze stijl is een robuuste en rauwe look waarbij bakstenen, beton en metaal centraal staan. In deze trend heb je vaak één of twee echte eyecatchers planten met een betonlook pot. Nog een trend van 2022 is de Scandinavische stijl. Deze stijl staat voor rust, eenvoud en minimalisme. Met een paar planten zit je met deze trend al goed. Wanneer je een groene oase van planten in je huis of kantoor wil kun je kiezen voor de urban jungle stijl, hierbij geldt hoe meer planten hoe beter.