Tot 30% lagere energiekosten met infrarood paneel

Infrarode panelen zijn een verwarmingstechnologie die de rekeningen tot 30% verlaagt, het hele interieur gelijkmatig verwarmt en de lucht niet uitdroogt. Bovendien is dit verwarmingssysteem haast onzichtbaar. Dit zijn slechts enkele voordelen van een infrarood paneel.

 

Jarenlange werking zonder storingen

Een infrarood paneel kan in principe in één dag worden geplaatst, ook in een reeds opgeleverd gebouw. Het kan tientallen jaren zonder storingen werken. Dit systeem kan worden aangedreven door fotovoltaïsche cellen en heeft geen leidingen of water nodig. Het werkt in stilte, verlaagt rekeningen en beschermt de gezondheid van bewoners. Voor eigenaren die zich op een veranderende toekomst willen voorbereiden, is dit de perfecte oplossing.

 

Infrarood verwarmingspaneel is effectief en comfortabel

De technologie waarbij elektrische panelen verwarmen met infrarood verwarmen is effectief en zeer comfortabel. Infrarood elektrische verwarming is een nieuwe technologie die interieurelementen verwarmt in plaats van de lucht onder het plafond te oververhitten, zoals het geval is met traditionele kachels. De warmte wordt zeer gelijkmatig verdeeld en de lucht heeft een natuurlijke luchtvochtigheid. Dit is vergelijkbaar met de wijze waarop de zon ons verwarmt. U bespaart niet alleen energie en geld, maar beschermt ook uw gezondheid.

 

Waarom kiezen voor infrarood verwarmingspaneel?

Er zijn veel redenen om te kiezen voor verwarming via een infrarood paneel. In feite is de enige beperking de gewoonten van de bewoners, die gehecht zijn aan klassieke leidingen met warm water. Niet alleen krijgt u lagere energierekeningen, u betaalt ook geen kosten voor centrale verwarming of andere traditionele verwarming. Infrarode verwarmingsinstallaties worden al geruime tijd landelijk geplaatst en ze werken perfect. Deze technologie is zo betrouwbaar dat zelfs als een deel van het paneel beschadigd is, het resterende oppervlak onveranderd opwarmt. Dit in tegenstelling tot een radiator die meteen begint te lekken bij een eventuele beschadiging.

 

Betrouwbare installaties die perfect werken

Een infrarood paneel is eenvoudiger te installeren en het effect van comfort en warmteverspreiding door het interieur is nóg beter. Er is weinig smeedwerk nodig en hoeven er geen leidingen in de muren geplaatst te worden. Dergelijke verwarming dwingt bijna geen veranderingen in het interieur af. Het enige dat u nodig hebt is ruimte aan de muren of zelfs aan het plafond. Ook de plaats van de panelen kan vrij worden gewijzigd, bijvoorbeeld bij latere renovaties of uitbreidingen.