De verschillende mogelijkheden zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters van uw tuin. In dit artikel bespreken we een aantal mogelijkheden om deze zomer van te genieten. We zijn sinds de COVID-19 crisis namelijk allemaal wel toe aan wat ontspanning. Zwem jij deze zomer in een prachtig nieuw aangelegd zwembad of neem jij plaats in een nieuwe infraroodsauna? Laat deze in ieder geval aanleggen door een professioneel bedrijf, zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit en komt u achteraf niet voor onverwachte problemen te staan. Wij kiezen voor RR Tuin & Design voor de aanleg van ons zwembad.

Laat een zwembad ingraven

Een ingegraven zwembad is echt een perfecte plek om te vertoeven gedurende de zomer. Je hebt verkoeling van de felle zon en een plek om toch nog wat beweging te krijgen. Daarnaast is zwemmen super gezond, het maakt je gewrichten en spieren een stuk sterker en soepeler. Mocht je kinderen hebben dan is dit een perfecte periode om een kinderfeestje te organiseren. We vertellen je nog niet wat we gaan doen maar je hebt wel zwemspullen nodig.

Een sauna

Naast een zwembad is een sauna ook super goed voor je lichaam. Ben je iemand die thuis of in een sportschool vaak staat te zweten? Dan kan een sauna ervoor zorgen dat jij minder lang last hebt van spierpijn! De hitte zorgt voor een verhoogde hartslag en dit resulteert in een snellere af- en aanvoer van eiwitten. Dit zorgt er dus voor dat je spieren sneller herstellen na een harde workout.

Een hottub of jacuzzi 

Met een hottub of jacuzzi kun je het hele jaar door genieten. Vaak worden zwembaden enkel in het voorjaar en zomer gebruikt, maar een hottub of jacuzzi zijn voor het hele jaar! Deze worden namelijk op een constante temperatuur gehouden waardoor je er altijd gebruik van kunt maken. Nodig wat vrienden uit, open de hottub, neem wat drankjes mee en je hebt een geweldige avond!

Wanneer je besluit om deze elementen toe te voegen aan je tuin zorg dan wel voor goed onderhoud. Je wilt toch niet genieten van de wellness in een overwoekerde tuin? Neem contact op met een lokale hovenier voor een voorjaarsbeurt of begin er zelf aan.